SKIN CONCEPT

GRATIS HUIDANALYSE

SKIN APPARATUUR

Producten

Wil jij aan een gezonde huid werken? Neem dan contact

op met Sané Beauté

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid krijgt een andere betekenis.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen maar besteed z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Waarom Dermalogica?

Het International Dermal Institute - dat wereldwijd opleidingen geeft over huidverbetering - raakte gefrustreerd dat er geen enkel verzorgingsmerk op de markt echt ideaal was? Daarom ontwikkelden ze in 1986 zelf het merk Dermalogica. Vrij van minerale oliën, alcohol, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen,… Ondanks dat deze ingrediënten slecht voor de huid zijn worden ze op grote schaal toegepast door vele cosmeticafabrikanten. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken, en dat bewijs wordt iedere dag weer geleverd bij ons in het salon.

Dermalogica is niets voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 30 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie,onderzoek en professioneel advies.

Dermalogica brengt u het moment waarop uw huid verandert… Voor altijd!

Ik kijk er naar uit om jou en je huid te leren kennen!

SANÉ BEAUTÉ

Molenstraat 15

3980 Tessenderlo

0472 57 54 17

info@sanebeaute.be

BE 0736 695 006

BETAALSYSTEMEN

© 2020 Sané Beauté - Design: Unique By Heidi

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Schrijf je dan nu in!

0