SKIN CONCEPT

GRATIS HUIDANALYSE

SKIN PRODUCTEN

Skin apparatuur

Drie functies voor een stralende huid

OxyGeneo

De OxyGeneo is een revolutionaire 3-in-1 behandeling waarbij een milde microdermabrasie & fruitzuurpeeling gecombineerd worden met een zuurstoftherapie van binnenuit. Het resultaat? Meer volume en een gladdere en zachtere huid. Bovendien is de behandeling zeer modulair waardoor deze geschikt is voor alle huidtypes. Na het behalen van opmerkelijke resultaten werd het toestel bekroond met verschillende awards. 

 

Voordelen

 • Heeft unieke, werkzame stoffen zoals retinol, hyaluronzuur, ribose, rozenbottelolie,…

 • Stimuleert de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit

 • Stimuleert de aanmaak van collageen

 • Verbetert de huidstructuur

 • Maakt grove poriën fijner

 • Zorgt voor een snel resultaat

 • Is geschikt voor elk huidtype

 

Drie stappen plan

1. Exfoliëren/Peelen

De speciale capsule peelt de bovenste huidlaag op een milde wijze en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor kan de huid de actieve werkstoffen beter opnemen.

2. Infuseren

Na het peelen wordt er een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Deze stoffen worden diep in de huid opgenomen door de combinatie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit.

 

3. Oxygeneren

De speciale gel veroorzaakt ontelbare koolstofdioxide belletjes die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Het lichaam reageert hierop door zuurstofrijk bloed naar de huid te sturen waardoor het volume van je huid opmerkelijk zal verbeteren.

 

TriPollar radiofrequentie

Een TriPollar behandeling werkt op basis van radiofrequentie en verwarmt de (leder)huid intensief waardoor collageenvezels samentrekken. Het resultaat? Een strakkere huid.

 

Tripollar RF-3ē generatie radiofrequentie is de veiligste en meest aangename radiofrequentie behandeling om de lederhuid te verbeteren. Zo is er geen sprake van huidverkleuring of pigmentvlekken.

 

Hoe werkt de behandeling?

De energie stroomt tussen vier elektroden en zorgt voor een heerlijk, ontspannend gevoel. Voor een huidverstrakking wordt de huid tot 39 à 40 graden verwarmd. Bij huidvetreductie (bv. van de onderkin) stijgt de temperatuur tot 41 graden. Deze warmte stimuleert de natuurlijke regeneratie van collageen waardoor je meteen resultaat ziet én voelt. Het is vergelijkbaar met een soort bindweefselmassage waarbij collageen en elastine worden aangemaakt.

 

De behandeling kan zowel op gezicht, hals, decolleté en kin worden toegepast. Het beste resultaat krijg je bij een kuur van zes behandelingen (1x per week).

 

Voordelen

 • Meteen resultaat: de huid en kaaklijn worden strakker

 • Ook effect op lange termijn: aanmaak van nieuw collageen (2 à 3 maanden)

 

Ultrasound: een diepere opname van werkstoffen

Ultrasound geeft hele kleine trillingen in de diepere huidlagen, waardoor er kleine openingen tussen de cellen ontstaan en specifieke actieve ingrediënten beter in de huid worden opgenomen. Deze behandeling is volkomen veilig en geschikt voor alle huidtypen. Ook gevoelige huiden (bv. Couperose of Rosacea) zijn geschikt voor deze behandeling.

Voordelen

 • Vernauwt de poriestructuur

 • Verfijnt lijntjes

 • Vermindert couperose/haarvaatjes 

Verbetert de zuurstofvoorziening van de huid en is effectiever dan traditionele gezichtsbehandelingen

SANÉ BEAUTÉ

Molenstraat 15

3980 Tessenderlo

0472 57 54 17

info@sanebeaute.be

BE 0736 695 006

BETAALSYSTEMEN

© 2020 Sané Beauté - Design: Unique By Heidi

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Schrijf je dan nu in!

0