Schermafbeelding 2020-11-06 om 14.48.43.
Dark-8 Glitters.jpg

Aangezien jullie de komende weken je gelaat niet kunnen laten verzorgen bij ons, delen wij graag via Facebook en Instagram  do-it-self movies over de dagelijkse verzorging van je gelaat. 

Blijf je gelaat echt optimaal verzorgen tijdens deze lockdown periode en neem dagelijks je “ME TIME“ thuis verwenmomentje! 

 

Verzorgen & genieten maar! 
 

TIJDENS DE CORONA PERIODE BEN IK IN DE SHOP AANWEZIG ZODAT U UW BESTELLINGEN PERSOONLIJK KAN KOMEN AFHALEN

Woensdag van 15 u - 18 u

Vrijdag van 11u - 15 u

Zaterdag van 10u tot 13 u

Nieuw: Dieet en voedingsadvies

dollarphotoclub_55282598.jpg

In balans

Ga voor de juiste combinatie

Wilt u een gezond lichaam en ook een gezonde huid? Dan is het heel belangrijk dat het hele lichaam in balans is. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Om huidproblemen zoals Acne, pigmentatie, couperose onder controle te krijgen is voeding erg belangrijk. Ons lichaam moet zo weinig mogelijk balast worden met negatieve invloeden. 

snp-box.jpg

Rainpharma lanceert...

Rainpharma_086.jpg

Verzorg je lippen

tijdens de wintermaanden

Ontdek de nieuwe lippenbalsems van RainPharma! De Moisturizing Lip Guard zorgt er met zijn actieve natuurlijke ingrediënten voor dat jij de hele dag geniet van zijdezachte en gehydrateerde lippen. De Expert Lip Repair gaat nog een stapje verder. Deze topper verzorgt extreem droge en gebarsten lippen in no time.

Rainpharma Slaapbox_012.jpg

Jouw ticket  naar dromenland

Voor de  Bonjour Bonsoir Box selecteerden we 3 RainPharma producten en 2 accessoires. Samen staan deze garant voor een heerlijke nachtrust, het ultieme schoonheidsslaapje en een zacht ontwaakmoment!

Intensive Recovery Wax to the rescue!

Wie winter zegt, zegt helaas ook koude, gebarsten en beschadigde handen en voeten.

 

Net op tijd voor het winterseizoen lanceert RainPharma deze intens voedende wax. De 100% plantaardige formule helpt de huid van je handen en voeten herstellen, draagt bij tot een zachte en soepele huid en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Rainpharma_041.jpg

Freshen up.

Niemand vindt het prettig om tijdens een intensieve dag werken, een avondje sporten of een andere intensieve activiteit bedwelmd te worden met een onfrisse geur. 

Rainpharma lanceert daarvoor een 100% natuurlijke deodorant Cream. 

Rainpharma_057.jpg

JANE IREDALE STEUNT DE ZORGSECTOR

stars-2.jpg
ji_smell-the-roses-3.jpg

SMELL THE ROSES

Jane Iredale Smell The Roses Hydration Sprayer een vochtinbrengende spray die fijne lijntjes en poriën minimaliseert. Het heeft een verfrissend effect en kan voor alle huidtypes worden gebruikt, maar is ideaal voor de droge en gevoelige huid. Het heeft een heerlijke geur van rozen, wat een verfrissend en reinigend effect heeft. Het is verrijkt met oliën en extracten van damastrozen, die een voedende, verstevigende en reinigende werking hebben en de bloedcirculatie verbeteren.

xFP8h17pD5ROvqqvXVoJnYUX8LMPKFer7PxFrOSE

Caring and

giving!

STEUN DE ZORGSECTOR!

Zo gaat er per aangekochte Hydration Spray €2,00 opbrengst naar de aankoop van LipDrink Sheer, om nadien samen met Smell the Roses hydrations sprays te doneren aan de zorgsector.

 

Zo dragen we samen ons steentje bij aan de zorg.

nieuw: voor de allerkleinsten

IMG_3257_38a5cdc9-5e29-44de-b059-6b355f4

Oh Baby lijn van Rainpharma

Tere babyvelletjes hebben niet veel nodig. Was ze niet te vaak en kies voor milde, zachte producten zonder sterke geuren. Tijdens de eerste maanden volstaat een neutraal oliebadje met een zachte, natuurlijke spons. Hier vind je een overzicht van onze producten die geschikt zijn voor de allerkleinsten.

 

Rainpharma Baby_078 LR.jpg

Het ultieme 

babygeschenk!

RainPharma sloeg de handen ineen met Eva Mouton, Laura van Bouchout en Monique Melotte.


De beroemde en befaamde Hey Baby Kalender werd samen met de drie baby producten in een magische box gestopt. Magisch? Ja... de doos is niet enkel een doos maar biedt veel speel- en knutsleplezier voor oudere broertjes en zusjes of voor een creatieve mama of handige papa.

SANÉ BEAUTÉ

Molenstraat 15

3980 Tessenderlo

0472 57 54 17

info@sanebeaute.be

BE 0736 695 006

BETAALSYSTEMEN

© 2020 Sané Beauté - Design: Unique By Heidi

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Schrijf je dan nu in!

0