top of page
Schermafbeelding 2021-02-17 om 10.07.00.png

Rainpharma Gelaatsverzorging

Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een professionele RainPharma gelaatsverzorging.

Ontspannend en doeltreffend gaan hand in hand, met respect voor natuurlijk barrière van je huid.

Persoonlijke aanpak

Een korte intake brengt al heel snel je huiddoelen naar boven. We stellen jouw behandelplan samen op aan de hand van jouw huidwensen. Alle gepersonaliseerde gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden vers bereid ter plaatse, helemaal afgestemd aan de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

RainPharma 100% natuurlijk

RainPharma maakt eerlijke no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Alle producten zijn 100% natuurlijk en zitten boordevol plantaardige krachtpatsers. Ze dragen zorg voor de massa goede bacteriën op onze huid en respecteren haar natuurlijke balans. In de producten kan je alvast geen bewaarmiddelen/ schuimmakers/ parabenen/ siliconen/ minerale oliën/ parfums en andere verstoppende ingrediënten terugvinden. Dit maakt RainPharma zo lief voor je huid!

 

Kort of lange termijn?

Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken. Wil je nog beter resultaten? Kies dan voor een kuurformule van twee maanden. Acht weken lang geniet je elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineer je met de nodige producten voor thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze.

 

Het resultaat is de beste versie van jezelf. Geen camouflage maar een opvallend gezondere huid die echt straalt, goed aanvoelt en perfect in balans is. Ben jij er klaar voor? Boek nu je kuur en oogst over twee maanden de complimentjes!

Het resultaat vasthouden

De oorzaak van tal van huidproblemen ligt in een verstoord evenwicht van de huid- en darmflora. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit. Daarom combineren we onze huidverzorgingsproducten met voedingssupplementen en een gezonde levensstijl, deze brengen alles terug in balans.

We leggen je ook uit hoe je door de juiste dingen te eten en te drinken je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt?

bottom of page