top of page
Pedicure-3.jpg

Pedicure

Door goed voor je voeten te zorgen, zorg je ook voor jezelf. Het is een moment alleen voor jou. Even helemaal niks.

PEDICURE

 

Tijdens deze behandelingen worden de verzorgingsproducten van RainPharma gebruikt.

 

Medische Relax Pedicure

De medische relax pedicure feels like a tropical vacation. De voeten worden ondergedompeld in een zalig warm voetbad met een verkwikkende voetbadolie die je voeten ontgeuren, verfrissen en super zacht maken, aansluitend met een verkwikkende detox scrub die alle dode huidcellen verwijderen. Tijdens de medische pedicure worden alle eventuele klachten behandeld. Wanneer de voeten hun onderhoudsbeurt ondergaan maak ik gebruik van Podospray met nat techniek, wat de behandeling in vele gevallen aangenamer maakt. Als afsluiter kan u een zalige voetmassage verwachten. Een intense ervaring met als doel een betere verzorging. Beleving en verzorging zullen hier hand in hand gaan.

 

Sané Beauté deluxe Pedicure

Een luxe pedicure behandeling beginnen we net als bij de Medische Relax Pedicure. Vervolgens krijgt u een masker met verzorgende mix van zuivere plantaardige oliën en boters. Calendula olie en arnica olie staan bekend om hun herstellende, verzachtende en beschermende eigenschappen. Daaraan voegden we voedende boters van blauwe bessenzaad, cannabis, argan en olijven toe. Aansluitend met een paraffinebad werkt deze vooral goed bij het voeden van droge en beschadigde voeten (kloven). Paraffine versterkt en verbetert het onderhuids weefsel en verzacht nagelriemen. Het stimuleert de doorbloeding bij koude voeten en wintertenen. En het verlicht de vermoeide spieren en gewrichtsklachten bij reumatische aandoeningen. Klachten verdwijnen niet maar de warmtebehandeling kan de pijn zeker verlichten. De warme paraffine werkt dus diep in de huid door, geeft ultieme ontspanning en een heerlijk uitgerust gevoel aan de voeten. Ter afsluiting krijgt u een ontspannende voetmassage.

 

Een regelmatige verzorging van je voeten (best om de 4 tot 5 weken) is essentieel voor een goede verzorging ervan. Je voeten dragen een hele dag uw lichaam. Laat daarom je voeten op regelmatige basis verwennen, ze zijn het meer dan waard!

 

Relaxing Foot Massage

In een oase van rust ontspan je volledig in een warm voetbad. Je kiest de etherische olie zelf uit het aangeboden gamma. Na het aanbrengen van een voetscrub, genieten je voeten van massage van voeten en onderbenen.

bottom of page