Gelaat  I  hals  I  schouders

oxygeneo.jpg
beautiful-naked-young-woman-with-perfect

BALANCE

VETTE, GEMENGDE HUID & DETOX

 • Reinigt de poriën

 • Balanceert talgproductie

 • Verbetert huidtextuur

 • Maakt de huid glad

 • Werkt anti-glimmend

Belangrijke ingrediënten: Carbon, Camp camp, Amandelzuur

REVIVE

ANTI - AGING

 • Revitaliseert de doffe huid

 • Reduceert rimpels en lijntjes, verbetert huidtextuur

 • Maakt de huid glad

 • Verjongt en verfrist

Belangrijke ingrediënten: Rode alg, Caffiënezuur, Ferulazuur, Retinyl Palmitate

ILLUMINATE

VERHELDEREND, HYPERPIGMENTATIE

 • Egaliseert de teint

 • Balanceert en verbetert pigmentatie

 • Verbetert huidtextuur

 • Maakt de huid gladder

 • Verleent een frisse en gerevitaliseerde uitstraling

Belangrijke ingrediënten: Kojinezuur, Vitamine C, Vijgcactus extracten, Apha arbutin

Gelaat  I  hals  I  schouders

GENEO+

Laat de huid stralen van vitaliteit dankzij de 5-in-1 Super Facial; een systeem met alleen maar voordelen

Het Geneo+ systeem biedt ​OxyGeneo, TriPollar-radiofrequentie en Ultrasound behandelingen in één systeem. Gecombineerd in één behandeling pakt Geneo+ huidverbetering op alle niveaus aan. Niet voor niets heeft het Geneo+ systeem de Cosmopolitan Prix de Beauté Award gewonnen als beste huid verbeterende systeem.

 

OXYGENEO

Het alternatief voor microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuustofbehandeling in één!

Geneo+ introduceert de OxyGeneo behandeling. Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de korst mogelijke behandeltijd.

Wat OxyGeneo™ technologie uniek maakt?

De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering. De behandeling behaalt in 15 minuten het resultaat van een reguliere, anderhalf uur durende, behandeling. Tijdens een zeer aangename behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen terwijl zuurstof naar het huidoppervlak wordt geleid. Hiermee is OxyGeneo hét alternatief voor microdermabrasie, zuurstofbehandelingen en een fruitzuurpeeling in één.

A1_SSD_jungle_liggend2.png
Pollogen_4.jpg
Pollogen_23.jpg
Pollogen_24.jpg

TRIPOLLAR RADIOFREQUENTIE

De meest comfortabele & effectieve radiofrequentie technologie voor huidverstrakking en versteviging.

 

TriPollar stijgt boven de resultaten van voorgaande mono-polaire en bi-polaire technologieën uit. Eenvoudig in gebruik en doeltreffend op de huid. Een TriPollar behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft direct zichtbaar resultaat terwijl een kuur zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.

 

Welke resultaten kan je verwachten?

Huidverstrakking & lifting - Face sculpting & Contouring - Vermindering van acne - Afvlakking van diepe groeven 

 

ULTRASOUND

Ultrasound geeft hele kleine trillingen in de diepere huidlagen, waardoor er kleine openingen tussen de cellen ontstaan en specifieke actieve ingrediënten beter in de huid worden opgenomen. Deze behandeling is volkomen veilig en geschikt voor alle huidtypen. Ook gevoelige huiden (bv. Couperose of Rosacea) zijn geschikt voor deze behandeling.

 

Welke resultaten kan je verwachten?

Verbetert de opname van actieve ingrediënten - Verhoogt het celmetabolisme en microcirculatie - Verbetert de vochtbalans - Vernauwt poriën - Vermindert couperose - Reduceert wallen rondom de ogen

A1_SSD_jungle_liggend2.png

Collageen is een van de belangrijke bouwstenen van de huid en door de afname van het collageengehalte ontstaan er rimpels en lijntjes. De Geneo TriPollar RF technologie stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen door de fibroblasten, waardoor het collageen in de huid aangevuld wordt. Tevens spannen uitgerekte collageenvezels weer terug op, waardoor een huidverstrakking gerealiseerd wordt. Het resultaat is een vermindering van rimpels en lijntjes, alsook een zichtbare versteviging van de huid en een lifting effect.