top of page
Sané Beauté (49a).jpg

Sanne Bogaerts

Bevlogen Huidexpert met ruim 10 jaar ervaring.

Mijn passie & missie is de cliënt te informeren en te begeleiden bij de opbouw en behoud van een gezonde huid. 

  • Facebook
  • Instagram

My Story

Zelf kom ik uit een 'zelfstandig' nest. Toen ik op het middelbaar zat, maakte ik een voor de hand liggende keuze, de Hotelschool. Op deze school zaten Hotelopleiding en Schoonheidsverzorging samen. Al snel had

ik er vriendinnen, die me vroegen als model voor hun les. Zelf had ik een vorm van eczeem, waardoor mijn huid vaak droog en jeukerig was. Extra verzorging deed dus deugd en was goed voor mijn huid. Meer en meer ontdekte ik daardoor de wereld van schoonheidsverzorging. Zo ben ik in 2006 de opleiding tot Schoonheidsspecialiste gestart. De beste keuze tot dusver, die ik in mijn leven kon maken!

Na mijn studies deed ik veel praktijkervaring op door als schoonheidsspecialiste stage te lopen in een schoonheidsinstituut. Al snel wist ik dat ik een eigen zaak wilde. In 2010 begon ik mijn carrière met als doel op één plaats meerdere behandelingen aan te bieden. Van massages en gezichtsbehandelingen, tot laserontharing en meer... We streven er niet alleen naar om de  gezondheidsproblemen aan de buitenkant aan te pakken, maar ook die aan de binnenkant. Net zoals 'beauty' verdient ook de huid langs de binnenkant de nodige verzorging om er gezond uit te zien.

Mijn huidproblemen werden pas beter toen ik 'Dermalogica' en 'jane irendale' leerde kennen, dat zijn de producten waarmee ik nu werk in mijn schoonheidssalon. Producten die vrij zijn van verstoppende ingrediënten, harde alcohol en parfum. 


Dus ik kies voor de ingrediënten in producten waarvan effectief wetenschappelijk bewezen is, dat ze werken en waarbij ik uit eigen ervaring heb ondervonden dat deze ook daadwerkelijk resultaat geven!

 

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

0472 57 54 17

bottom of page