LASERONTHARING

GRATIS TESTSESSIE

LASERONTHARING

GRATIS TESTSESSIE

Ontharing Concept

Wil ook jij wekenlang zijdezachte en gladde benen!? Neem dan contact op met 'Sané Beauté' voor een professionele ontharing!

Suikerontharing Royx pro

Ben jij die talloze scheerbeurten ook beu? Heb je meteen weer last van stoppeltjes? Sané Beauté zorgt voor een nieuwe manier van ontharen! Hoe? Door een suikerontharing. Deze ontharing is een veilige en effectieve methode om alle lichaamsdelen te ontharen met 100% natuurlijke producten. Zeg vaarwel tegen pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Met suikerontharing geniet je van een fantastisch resultaat en een zijdezachte huid.

Belangrijk vóór de ontharing

  • De haartjes zijn best 1-2 mm lang voor het beste resultaat.

  • In tegenstelling tot een klassieke waxontharing mag je drie dagen voor de ontharing geen scrub op de benen aanbrengen. De suiker heeft namelijk de dode huidcellen nodig om aan te kleven.

  • Neem de dag van de ontharing geen bad en wrijf je niet in met bodycrème. Anders voorkom je een goede hechting van de suiker op de haartjes.

SANÉ BEAUTÉ

Molenstraat 15

3980 Tessenderlo

0472 57 54 17

info@sanebeaute.be

BE 0736 695 006

BETAALSYSTEMEN

© 2020 Sané Beauté - Design: Unique By Heidi

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Schrijf je dan nu in!

0