Missie & visie

Zin om volledig te ontspannen tijdens een ultiem quality-time moment? Boek dan nu je afspraak bij Sané Beauté

Schoonheidssalon Sané Beauté: onze troeven!

'Sané Beauté' heeft niet enkel de verwijzing naar mijn naam, maar heeft ook een letterlijke betekenis; 'een mooie gezondheid'.


Wij staan voor: 'Een Mooie gezondheid!' Werken aan een gezonde huid doe je niet één keer per jaar, je dient, er elke dag opnieuw aandacht aan te besteden. Samen gaan we op zoek naar de gepaste oplossing voor jouw 'dierbare velletje'!

Wij kiezen voor een verzorging op maat met persoonlijke begeleiding. Wij richten ons op huidverbetering. Eerst maken we een huidanalyse en zo bouwen we een stappenplan voor je op. We proberen jouw huidproblemen in kaart te brengen en samen naar de best haalbare oplossing te zoeken.

Altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, verrijk ik mijn ervaringen met trainingen en extra opleidingen in binnen- en buitenland. Kennis, educatie en persoonlijke aandacht liggen aan de basis van 'Sané Beauté'.

 

Alles om je een gezonde huid te bieden, je hele leven lang!

OVER ONS

KLANTENERVARINGEN

FOTOGALERIJ

SANÉ BEAUTÉ

Molenstraat 15

3980 Tessenderlo

0472 57 54 17

info@sanebeaute.be

BE 0736 695 006

BETAALSYSTEMEN

© 2017 Sané Beauté - Design: Unique By Heidi

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Schrijf je dan nu in!

0