Bringing the body, mind and spirit in balance

Massages

Druk, drukker, drukst. Even nood aan een momentje rust in je drukke bestaan? Droom languit weg tijdens een heerlijke massage!
 

Ontspanningsmassage (60 min)

Deze ontspanningsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Deze massage helpt u om stress en spanningen te verminderen. Door deze massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden blokkades opgeheven. Het gebruik van heerlijk warme olie en het sfeervolle kader waarin u zich bevind zorgt ervoor dat u de stress zo kwijt bent.
 

Rug, schouder en nekmassage (30 min)

Rug, schouder, en nekmassage is een massage, voor het verzachten van stressgebonden spanning. Geef uw lichaam de aandacht die het verdient en verwen uw lichaam en geest met deze massage.
 

Hoofd/gezicht/Decolletémassage (30 min)

Het hoofd, is een gebied dat vaak onder druk staat omdat stress en spanning zich daar ophopen. Dit kan zich uiten in de vorm van vermoeide ogen en hoofdpijn. Bij deze massage wordt er met behulp van zachte en stevige massagebewegingen voor gezorgd dat blokkades worden opgeheven en dat u vrijwel meteen een aangename ontspanning voelt. Deze massage bevordert de nachtrust en helpt bij hoofdpijn.
 

Hotstone massage

Rug, schouder en nek (30 min) Achterkant lichaam (50 min) Volledig lichaam (75 min)

Hotstone massage is een massage met warme stenen die het lichaam totaal ontspant. Bij deze massage wordt gewerkt met basalt stenen die opgewarmd worden tot een temperatuur van ongeveer 45°C. Eerst worden ze op het lichaam geplaatst, zodat het lichaam kan wennen aan de warmte en dieper kan ontspannen. Er wordt telkens afwisselend gemasseerd met en zonder stenen. De combinatie van warmte en beweging maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt en bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid. Kortom, hotstone massage draagt bij tot zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans.
 

Senses Candle massage

Rug,nek en schouder (30 min) Volledig lichaam (60 min)

The Candle massage is geïnspireerd op de Lomi-Lomi massage. Deze is een rustige ritmische massage die verder gaat dan de gewone ontspanningsmassage. De 100% natuurlijke warme oliën en de relaxerende aromatherapie zullen je zintuigen verrassen en je de dagelijkse stress doen vergeten.  De combinatie van de warmte, de stimulatie van de energetische zones en de zalige geur van de natuurlijke parfums, maken van deze massage een intense ervaring. Senses Candle massage is de meest relaxerende en spirituele behandeling, die je onderdompelt in de diepste staat van relaxatie.

Het verlicht spanningen en stress, stimuleert de lymfecirculatie en helpt tegen depressie.
 

Voetreflexologie (60 min)


Voetreflex is een drukpunt massage die gegeven wordt op voeten en onderbenen door middel van druk. Door energiestromen zijn alle organen en lichaamsdelen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. Als er energie geblokkeerd raakt heeft dat invloed op het lichaamsdeel dat daarmee samenhangt. Door de voetreflexmassage kunnen energieblokkades verholpen worden. Voetreflexmassage stimuleert de energiedoorstroming en brengt het lichaam in balans


(Alle massages worden op een verwarmende Tempur matras gegeven)

Opgelet: Wij bieden geen erotische massages aan.

Heb jij een druk leven en wil je eens lekker ontspannen. Neem dan contact op met Sané Beauté voor jouw welverdiende quality-time!

SANÉ BEAUTÉ

Molenstraat 15

3980 Tessenderlo

0472 57 54 17

info@sanebeaute.be

BE 0736 695 006

BETAALSYSTEMEN

© 2020 Sané Beauté - Design: Unique By Heidi

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Schrijf je dan nu in!

0