top of page
Sané Beauté.jpg

Massage

Even nergens aan hoeven denken, heerlijk ontspannen, genieten en als herboren de rest van de dag door. Een massage nemen is een moment voor jezelf en aandacht aan jezelf geven. Een massage is de perfecte manier om al uw stress letterlijk van uw schouders af te laten vallen.

Tijdens een massage worden een aantal punten bereikt:

  • Ontspanning van de spieren

  • Kalmerende en rustgevende werking

  • Verbetering van de doorbloeding en stofwisseling

  • In evenwicht brengen van lichaam en geest

 

Het toppunt van ontspanning? Een heerlijke massage.

De ene massage is de andere niet, dat weten wij als geen ander. Daarom streven we ernaar om aan elke klant individueel de beste massage-ervaring te geven.

Er wordt steeds gekozen voor een unieke mix van zuivere plantenoliën uit amandelen, jojoba, argan, druivenpitten, arnica en teunisbloem. De kostbare formule ontspant, verzorgt en kalmeert. De keuze van de geur laten we dan weer aan jou over. Je kiest de etherische olie zelf uit het aangeboden gamma van RainPharma. Maak een keuze op basis van de specifieke eigenschappen van een plant of kruid binnen de aromatherapie of volg je neus en kies voor de geur die je het meest aanspreekt.

Alle massages worden gegeven op een Gharieni verwarmende wellnessbank. Het comfortabele kussen uit één stuk biedt bijzonder goed comfort voor alle wensen.

Intensieve rugmassage

Een rugmassage is ideaal om klachten die verder komen uit stress of slechte houding aan te pakken. De intensieve rugmassage maakt de spieren los in de rug, nek en schouders. Elk streepje stress zal uit het lichaam verdwijnen. Het deugdoende effect zal nog lange tijd voelbaar zijn. 

 

Relaxerende massage 

Deze klassieke Westerse lichaamsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. De druk gedurende de massage wordt persoonlijk afgestemd met u. Het zal voor een evenwicht zorgen tussen lichaam en geest.

Deluxe relaxerende massage 

Wilt u graag volledig herbronnen? Dit is een verlengde van de relaxerende massage waar extra aandacht wordt gegeven aan de hals-, nek- en hoofdhuidmassage. Na de massage voelt u zich ontspannen en toch energiek, soepel en opgewekt. 

 

Hot Stone massage 

Hotstone massage uitgevoerd met natuurlijke basaltstenen die opgewarmd worden tot een temperatuur van ongeveer 45°C. Eerst worden ze op het lichaam geplaatst, zodat het lichaam kan wennen aan de warmte en dieper kan ontspannen. Er wordt telkens afwisselend gemasseerd met en zonder stenen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie.

 

Senses Candle Massage

The Candle massage is geïnspireerd op de Lomi-Lomi massage. Deze is een rustige ritmische massage die verder gaat dan de gewone ontspanningsmassage. De 100% natuurlijke warme oliën en de relaxerende aromatherapie zullen je zintuigen verrassen en je de dagelijkse stress doen vergeten.  De combinatie van de warmte, de stimulatie van de energetische zones en de zalige geur van de natuurlijke parfums, maken van deze massage een intense ervaring. Senses Candle massage is de meest relaxerende en spirituele behandeling, die je onderdompelt in de diepste staat van relaxatie.

Het verlicht spanningen en stress, stimuleert de lymfecirculatie en helpt tegen depressie.

 

Voetreflexologie 

Voetreflex is een drukpuntmassage die gegeven wordt op voeten en onderbenen door middel van druk. Door energiestromen zijn alle organen en lichaamsdelen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. Als er energie geblokkeerd raakt heeft dat invloed op het lichaamsdeel dat daarmee samenhangt. Door de voetreflexmassage kunnen energieblokkades verholpen worden. Voetreflexmassage stimuleert de energiedoorstroming en brengt het lichaam in balans

 

Opgelet: Wij bieden geen erotische massages aan.

bottom of page