top of page
v2.i784919.w688.h458.x11F61EC5.jpeg

Manicure

Met een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels verzorgd en zien ze er weer uit om door een ringetje te halen. Voor de perfecte finish kies je uit een van de talloze kleuren lak, zodat jouw nagels altijd bij je outfit passen.

Light manicure

Heb je weinig tijd? Maar je wilt je nagels wel verzorgd hebben?

Go back to the basics met knippen en vijlen van de nagels + een basislak. 

 

Manicure 

Verzorgde handen en nagels zijn het visitekaartjes van elke vrouw. Tijdens een warm handbad worden de nagelriemen van de nagel geweekt. Na de nagels ingekort te hebben, knippen we de nagelriemen bij.

De handen worden intens gevoed en verzorgt met een hydraterende crème. Natuurlijk en doeltreffend gaan hier letterlijk hand in hand.

 

Sané de luxe manicure 

Een luxe manicure beginnen we net als bij een gewone manicure. Vervolgens krijgt u een masker met verzorgende mix van zuivere plantaardige oliën en boters. Calendula olie en arnica olie staan bekend om hun herstellende, verzachtende en beschermende eigenschappen. Daaraan voegden we voedende boters van blauwe bessenzaad, cannabis, argan en olijven toe. Aansluitend met een paraffinebad werkt deze vooral goed bij het voeden van droge en beschadigde handen (kloven). Paraffine versterkt en verbetert het onderhuids weefsel en verzacht nagelriemen. Het stimuleert de doorbloeding bij koude handen en winterhanden. En het verlicht de vermoeide spieren en gewrichtsklachten bij reumatische aandoeningen. Klachten verdwijnen niet maar de warmtebehandeling kan de pijn zeker verlichten. De warme paraffine werkt dus diep in de huid door, geeft ultieme ontspanning en een heerlijk uitgerust gevoel aan de voeten. Ter afsluiting krijgt u een ontspannende handmassage.

 

Gellak

Gellak, ook beter gekend als gel polish, je brengt hem aan als nagellak maar hij draagt als een gel. Hij zal gegarandeerd 2 weken blijven schitteren op je nagels. Langer is zeker ook mogelijk (afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien). Ons assortiment heeft een heel gevarieerd aanbod, van zeer licht tot donkere kleuren.

 

Gelnagels

Gelnagels kunnen uw natuurlijke nagels verlengen of verstevigen. Het voorkomt heel goed het nagel bijten.

Heb je van nature mooie nagels?

Je kan er ook voor kiezen om de eigen nagels te gaan verstevigen met gelnagels. Waardoor ingescheurde en afgebroken geen kans meer krijgen. U hebt een grote keuze uit verschillende kleuren, french of babyboom. Kortom voor ieder wat wils.

bottom of page