DE MOOISTE MAKE-UP IS EEN GEZONDE HUID, ONTDEK HET VERSCHIL!

 

Minerale make-up van jane iredale laat je huid ademen, werkt kalmerend, houdt het vocht in je huid vast en beschermt je tegen de zon. Je krijgt daardoor dus minder onzuiverheden, je huid wordt beter gehydrateerd en de gevoelige huid komt tot rust. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat alles er ongelofelijk natuurlijk uit ziet, alsof het versmelt met je eigen huid. Mineralen weerkaatsen het licht op een manier waarop het lijkt alsof je minder rimpels hebt, en je huid egaler en gladder is. Je voelt niet dat je make-up draagt, héérlijk toch?

 

 

The skin care make-up

Vraag je u wel eens af waarom je make-up gebruikt? Om uw donkere kringen te verdoezelen, puistje te verstoppen, rode vlekken te camoufleren ...

What you see is not always what you get. jane iredale gaat een stapje verder dan traditionele make-up. Ze gebruiken minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid beschermen én verzorgen. Kortom je minerale make-up legt de focus op de verbetering van de huidconditie. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorging specialisten.

 

A1_SSD_jungle_liggend2.png

Voor wie? 

 • Voor iedereen

 • Voor vrouwen met een gevoelige en allergische huid

Persoonlijke aanpak 

We nemen de tijd om professioneel advies te geven. Je make-up zal iets aanvullend worden wat je schoonheid extra gaat accentueren, en niet alleen je huidproblemen camoufleert. Zeg vaarwel tegen je dagelijkse frustraties. Boek een afspraak in, we nemen rustig onze tijd om je bij te staan in de juiste kleuren te kiezen voor je gelaat.

JANE IREDALE'S PRODUCTEN BEVATTEN:

 • Zonbescherming zonder chemische filters

 • Geen synthetische kleur-, bewaar en geurstoffen

 • Antioxidanten van farmaceutische kwaliteit

PRODUCTEN ZIJN MAKKELIJK

AAN TE BRENGEN

 • Dekken oneffenheden met weinig product

 • Laten de huid ademen

 • Beletten transepidermaal vochtverlies

 • Ze zijn zeer waterbestendig

ZE MAKEN JE MOOI MAAR ZIJN OOK:

 • Ontstekingswerend

 • Niet comedogeen

 • Neutraal in PH

 • Niet getest op dieren

Weet wat je smeert

Als je de ingrediënten bekijkt, zal je ontdekken dat jane iredale geen kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of synthetische geuren gebruikt. In deze gezonde make-up zal je geen talk (soms ook ' talc') terugvinden. (Niet te verwarren dus met ' talg', hetgeen je huid produceert.) Talk is een goedkoop opvulmiddel, en vaak ook het hoofdingrediënt van klassieke make-up. Het verstopt je poriën en droogt je huid uit. Het gaat in de lijntjes en rimpels zitten. Het zorgt voor een onnatuurlijk en gepoederd resultaat. Lees dus altijd goed de ingrediëntenlijst voor je iets aankoopt, of vraag advies!

 

Heb je kinderen met acne of heb je er zelf last van?

Wees dan extra kritisch over welke make-up je op je huid aanbrengt. Door de huid te verstikken met klassieke make-up geraak in een soort vicieuze cirkel. Je gebruikt die make-up om die ontstekingen te verbergen, maar maakt het probleem alleen maar erger. De hoge dekking in minerale make-up zorgt voor een mooie, natuurlijke camouflage, en de aanwezige zinkoxide werkt helend en kalmerend.

 

Ons doel? Zo doeltreffend, eenvoudig en natuurlijk mogelijk te houden.

A1_SSD_jungle_liggend2.png
vrouwelijk Model
vrouwelijk Model
Moderne trouwjurk

MAKE-UP WORKSHOP

In een gezellige sfeer leer je stap voor stap de mooiste versie van jezelf maken. Je gaat aan de slag met fijne texturen die we zo doeltreffend, eenvoudig en natuurlijk mogelijk houden. Technieken worden voorgedaan en door jezelf nagedaan. Hierbij staan we je bij met make-up advies betreft de kleuren die het best bij je passen. Ik wil je inspireren om dagelijks het verschil te maken en je mooi te voelen.

FEEST- & AVOND MAKE-UP

Ieders gezicht is anders, maar ook elke gelegenheid.

Steeds kijk ik vol bewondering naar het effect van een beetje make-up en wat het doet bij een vrouw. Ze wordt niet alleen mooier, maar ze is zelfzekerder en begint automatisch te stralen. Ready.Set. Make-up!

BRUIDSMAKE -UP

Op een speciale dag, wil jij er toch buitengewoon uitzien?

Wij werken steeds met onze eigen persoonlijke twist.

Zo luisteren we naar jouw wensen, geven we je advies en laten we je mooi voelen met onze natuurlijk make-up.