Laser ontharing

Nooit meer scheren, vervelende stoppeltjes of ingegroeide haartjes? U kan héél wat tijd besparen door te kiezen voor permanente laserontharing.

Sanne zocht en vond de oplossing voor uw ongewenste haren:
Lightsheer Desire, de nr.1 in laserontharing. De Lightsheer Desire is veruit het meest efficiënte toestel op de Belgische markt. Hiervoor werken we samen met het laserkabinet. Experte Greet Sneyers, verpleegkundige werkzaam bij de NKO-arts gelaat- en halschirurg staat hiervan aan het hoofd. Ze zorgt ervoor dat alle lichaamshaartjes op vervelende plaatsen permanent verdwijnen op een pijnloze manier.

Hoe werkt het?

  • Dankzij het vacuüm wordt de huid zachtjes in het mondstuk getrokken en vervolgens uitgerekt om de huidstrip dichter bij de energiebron te brengen.

  • De energie wordt aangebracht op de huid waar de pigmentcellen verspreid zijn en de bloedstroom wordt vernauwd.

  • De huidstrip is gelaserd en wordt opnieuw losgelaten door het mondstuk.

  • De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte. Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

  • Om de opperhuid niet te beschadigen door deze hoge energie heeft de laser een gekoelde tip. Dit laat toe meer energie af te leveren zonder dat de opperhuid hiervan schade ondervindt.

  • Het gekoelde handvat geeft een aangenaam gevoel tijdens de behandeling en beperkt in belangrijke mate de pijnprik.

Zin in een permanente gladde huid? Boek dan nu je ontharingsafspraak bij Sané Beauté!

ONTHARINGCONCEPT

GRATIS TESTSESSIE

SANÉ BEAUTÉ

Molenstraat 15

3980 Tessenderlo

0472 57 54 17

info@sanebeaute.be

BE 0736 695 006

BETAALSYSTEMEN

© 2020 Sané Beauté - Design: Unique By Heidi

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Schrijf je dan nu in!

0