top of page
beautiful-young-healthy-woman-holds-broc

Lichaam I huid

SMART NUTRITION PROJECT

 

Spant je favoriete broek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken? In een strikt dieet heb je geen zin. Je wilt jezelf immers niet alles ontzeggen. Maar je wilt wel even op de rem gaan staan. Het moment om jezelf (en je lichaam) een nieuwe start te gunnen! Begin dan met het Smart Nutrition Project van RainPharma. Je kan het één week volgen of meerdere weken. Doe je eens één week mee?

Het smart nutrition project van rainpharma is een zeer haalbare (en betaalbare) methode om slechte eetgewoonten aan te pakken en je optimaal in je vel te voelen. voor wie echt diëten (nog) niet ziet zitten, onder het motto dat elke inspanning voor een gezonder gewicht telt!

WAT IS HET DOEL VAN HET SMART NUTRITION PROJECT?

 • Als een tussentijdse energiekuur of als detox-moment om je lichaam te zuiveren

 • Om een paar kilootjes te verliezen.

 • Om je gewicht gemakkelijker te behouden na een dieet.

 • Ondersteunend bij een verstevigende lichaamsbehandeling  

 • Bij een huidverbeteringsprogramma (combineer met de natuurlijke RainPharma huidverzorgingsproducten).

 • Als aanvulling tijdens het sporten, met het oog op afslanken.

Het Smart Nutrition Project is er ook voor wie het RainPharma dieet heeft afgerond. Het is een makkelijke en efficiënte manier om de controle te behouden over het nieuwe gewicht: als ondersteuning voor gewichtsbehoud of als kort intermezzo, wanneer je even uit de bocht bent gegaan.

A1_SSD_jungle_liggend2.png

Voor wie? 

 • Als detox moment tussendoor om je lichaam te zuiveren en opnieuw energie te krijgen

 • Als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen, zoals anti-cellulite behandelingen

 • Als voorbereiding op je vakantie of een ander belangrijk moment waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent

 • Als gemakkelijke en efficiënte manier om je nieuwe gewicht onder controle te houden, nadat je het RainPharma Dieet hebt afgerond of om snel weer bij te sturen wanneer je even uit de bocht bent gegaan.

 • Als huidverbeteringskuur

 • Als aanvulling tijdens het sporten, stimuleren van spieropbouw

Persoonlijke aanpak

Na een intake worden je persoonlijke doelen bepaald. Hiermee gaan we aan de slag. We leggen je een stappenplan voor hoe jij uw doel kan bereiken.

Dit aan de hand van een voorbeeldschema krijg je een duidelijk overzicht hoe je dag er kan uitzien. We delen vele gezonde voedingstips, maar ook leuke weetjes & tips om de dag door te komen. 

In elke box kan alle informatie nog eens nalezen in een praktische handleiding, dit om zelfstandig aan de slag te gaan. Voor dat we van start gaan, heb je bij ons de mogelijkheid om alle shakes te proeven. Wij geven graag extra ondersteuning met onze persoonlijke SNP WhatApp groep. Hierin krijg je een fijne interactie, waarin leuke recepten en tips van anderen gedeeld worden. Succes gegarandeerd!

snp-box.jpg
zubni_implantaty_2.jpg
bottom of page