top of page
SLIDESHOW_JANEIREDALE-MAKEP-UP_JULY2015_edited.jpg

Let's start

De mooiste versie van jezelf bereik je met gebruik van minerale make up van Jane iredale. Tijdens deze make up workshop leer jij de BASIS hoe je een mooie make up look kunt aanbrengen met gebruik van het Power of 3 systeem. 

Workshop 

Maak kennis met de skincare make-up van jane iredale. We leren jou van A tot Z hoe je jezelf kan opmaken. Boek een let’s start jane iredale workshop, dan zoeken wij samen met jou naar jouw unieke make-up system als basis. Dit is de combinatie van de ideale primer, foundation, bijhorende penseel en een hydratation spray. Eenvoudige stappen die je make-up routine (leven) makkelijker maken. 

 

Tijdens onze workshops beantwoord ik met plezier al jouw vragen.

 

Wat mag je verwachten?

We brengen de foundation die bij je huid past aan met het bijhorende penseel.

Daarna fixeren we je foundation met een Hydration Spray.  Deze spray versmelt de mineralen en laat je foundation aanvoelen als een tweede huid. 

Make-up kwasten zijn essentieel voor een mooie make up. Bij ons leer je de basis over verschillende kwasten en hoe je deze toepast op je ogen en gezicht. Tijdens deze workshop mag je gebruik maken van onze professionele make up en materialen. 

Als je na de workshop ook zo enthousiast bent over de make-up dan is het mogelijk om de producten van jane iredale te bestellen, maar dit is natuurlijk niet verplicht! 

 

Data:

  • vrijdag 14/04 18u30

  • zaterdag 6/05 om 12u00

  • donderdag 1/06 om 19u00

 

 

 

Deze make up workshop is zowel geschikt voor vrouwen als voor mannen.

MotievenZW-1_edited.png

Duur

2,5 uur

Prijs

Aantal personen

bottom of page