Summer looks good on you!

Voeten in het gras, zon op je snoet, een zacht briesje door je haren. We zijn er helemaal klaar voor. De zomer, dat is volop genieten van buiten zijn. Door elke dag voor de beste verzorging en bescherming te kiezen, geniet ook je huid van de zon en de buitenlucht. Wij zijn helemaal klaar om er samen met jou een mooie zomer van te maken. Dankzij de 100% natuurlijke gelaats- en lichaamsproducten van Rainpharma laten wij jou zo graag  elke dag stralen. 

WHAT'S UP

103133862_584787555765753_44358973218587

bescherm. ontspan. geniet.

DERMALOGICA HAMAMDOEK

CADEAU BIJ

AANKOOP VANAF

2 SPF PRODUCTEN

Bij aankoop vanaf 2 SPF producten ontvang je een Dermalogica hamamdoek t.w.v. €25 cadeau. Deze hammamdoek is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en is ook nog eens vervaardigd op 100% groene energie

Rainpharma Magic box_027.jpg

GOED GEVOEL BOX

Dit najaar neemt RainPharma je mee op een magisch beauty-avontuur. Vanaf 16 september vind je deze prachtige RainPharma Magic Beauty Adventure box met tien gelaats- en lichaamsproducten (twv maar liefst 132 euro) voor slechts 22 euro extra bij het oktobernummer van Goed gevoel.

 

De vorige editie was in amper 3 uur uitverkocht! Goed nieuws, je kan hem vandaag bij ons al bestellen, zo ben je zeker van jouw exemplaar op 16 september. Ben jij klaar voor een betoverend najaar? 

ONZE DIENSTEN

U kan bij mij in Tessenderlo terecht voor een waaier aan diverse behandelingen, afgestemd op uw wensen. Behandelingen met instant resultaat; uitgebreide verzorgingen of kleine verwenmomenten, zijn voor lichaam en geest een echte aanrader! In het brede aanbod vindt u vast en zeker wat u zoekt.

HUIDVERZORGING & 

ANALYSE

MEN'S CARE

PRODUCTEN

ShopOnline.png

In ons Beauté salon werken wij met de hoogwaardige producten van dermalogica, jane iredale en Rainpharma. Voor ieder huidtype hebben we een speciale behandeling met de daarvoor ontwikkelde producten van hoge kwaliteit die hun doeltreffendheid reeds bewezen hebben.

Bestel ze nu online of kom ze bij ons afhalen.

EVERY FACE

TELLS A STORY

Je begrijpt misschien niet wat we bedoelen, maar elke huid vertelt zijn "unieke" verhaal aan ons. Als dermalogica skin therapist  ben ik getraind om de huid uitgebreid te analyseren en te begrijpen.

BEAUTÉBON

Vermijd stress om hét perfecte cadeau te vinden! Met een gepersonaliseerde Beauté-bon scoor je altijd! Bestel online een mooi ingepakte cadeaubon en wij zetten hem dezelfde dag nog klaar voor jou. Zo beperken we de wachttijden voor iedereen.

SANÉ BEAUTÉ

Molenstraat 15

3980 Tessenderlo

0472 57 54 17

info@sanebeaute.be

BE 0736 695 006

BETAALSYSTEMEN

© 2020 Sané Beauté - Design: Unique By Heidi

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Schrijf je dan nu in!

0