top of page
newego_LARGE_t_821_107541121 zw
Facial_Dzorzi zw
Mascarillas-para-las-arrugas zw
photo zw
shutterstock_25039291 zw2
Yy2lzGFkG5CEvdFmdbb9 zw
 • Voor wie is Sané Beauté ?
  Jong of oud, man of vrouw? Bij Sané Beauté is iedereen welkom! Iedereen met druk leven ervaart het advies en de behandelingen bij Sané Beauté als uitermate waardevol. De momentjes “me time” en de tijdbesparende aanbevelingen worden zeer op prijs gesteld.
 • Waarom verschilt Sané Beauté huidinstituut van een klassiek schoonheidsinstituut?
  Wij kiezen voor een verzorging op maat met persoonlijke begeleiding. Huidverbetering is ons doel. Sané Beauté kent de problematiek die een hectisch leven met zich meebrengt en de gevolgen ervan voor de huid. We focussen ons dan ook op direct maar ook langdurig resultaat. Regelmatig scholen wij ons bij altijd opzoek naar de beste ingrediënten en technieken voor je een gezonde huid te bieden, je hele leven lang!
 • Waarom start Sané Beauté altijd met een huidanalyse?
  Ieders gezicht vertelt een verhaal. Het is belangrijk dat de huidconditie zone per zone in kaart wordt gebracht. Dit doen we elke keer en bij elke behandeling. Op die manier krijgen we een zeer goed inzicht in de conditie van de huid en kunnen wij een persoonlijk plan van aanpak opstellen.
 • Waarom een workshop niet alleen een leuke avond kan zijn maar ook rendabel voor jezelf?
  Na een workshop breng je dagelijks bij jezelf een mooie, eenvoudige en vooral snelle make-up aan. Zo zie je er altijd uit als de beste versie van jezelf en straal je vol zelfvertrouwen!
 • Waarom werkt Sané Beauté met minerale make-up in plaats van cosmetische make-up?
  Minerale make-up past perfect in het Sané Beauté concept. Voor mineralen make-up te kiezen maken we onze cirkel rond om voor die “gezonde schoonheid” te gaan. Sané Beauté gelooft niet in de dikke lagen “schmink” waarin je uzelf helemaal wegsteekt. Wel geloven we in de schoonheid van een gezonde en natuurlijke huid. Minerale make-up is goed voor de huid. De minerale make-up van jane irendale wordt ook “the skincare make-up” genoemd omdat deze vocht vasthoudt, kalmeert en beschermt (tegen bv. de zon) De meeste make-up bevat heel wat vulmiddelen zoals talk en maismeel. In tegenstelling tot mineralen spotgoedkoop, maar niet de beste vriend van je huid. Talk verstopt de poriën, kruipt in fijne lijntjes en is uitdrogend. Minerale make-up bestaat grotendeels uit ijzeroxide, titanium dioxide en zinkoxide verzachten de huid en bieden en natuurlijke SPF. Minerale make-up gaat langer mee, je hebt er minder van nodig en je krijgt een veel natuurlijker, frisser resultaat. Bovendien verdraagt haast iedereen minerale make-up door de afwezigheid van schadelijke stoffen zoals kunstmatige geur- en kleurstoffen.
bottom of page