top of page

Meet dermalogica

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Huidverbetering en échte resultaten, dat is wat telt. Daarom investeert Dermalogica niet in advertenties en mooie verpakingen, maar in haar twee belangrijkste pijlers: onderzoek en educatie.

Persoonlijke aanpak

Wij bieden niets steeds dezelfde menukaart aan, maar hanteren een persoonlijke benadering. Adviezen en behandelingen worden altijd afgestemd op je huidbehoefte, die wordt bepaald aan de hand van een Face Mapping huidanalyse. Na je behandeling brengen we alle huidcondities in kaart en geven we graag verder advies aan de hand van een SkinFitness plan om je huid thuis optimaal te blijven verzorgen.

EEN GEZONDE HUID STAAT VOOROP

Aan de basis van een gezonde huid staat het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De producten van Dermalogica bevatten geen gangbare ingrediënten, zoals minerale oliën, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum. Deze stoffen kunnen de huid uitdrogen, verstoppen en irriteren. Dermalogica maakt gebruik van ingrediënten die een positief effect hebben op de huid. Dat bewijs wordt geleverd door Dermalogica eigen onderzoeksinstituut, het International Dermal Institute (IDI). Daar wordt onderzoek gedaan naar nieuwe technologieën, worden producten getest en worden nieuwe trainingen ontwikkeld.

 

Gangbare, uitdrogende ingrediënten

Zeep, gedenatureerde (harde) alcohol, minerale oliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen

Ingrediënten die Dermalogica gebruikt
Saponaria (natuurlijk zeepkruid), hamamelis (toverhazelaar), essentiële oliën en botanicals, ijzeroxides

 

Apparatuur​​​​

Bij elke behandeling wordt er standaardapparatuur ingezet, dit om een hoog rendement/resultaat te krijgen op de huid. 

 

Bt-Micro: Combineert ultrasound golven en microcurrent technologie. Geschikt voor een dieptereiniging en verhoogt doeltreffend de opname van de producten.

 

Bt-Sonic Facial Brush: Geeft een extra dieptereiniging aan de hand van een ultrasone reinigingsborstel. De borstel reinigt 3-6 x effectiever dan met de hand.

bottom of page