Gelaat  I  hals  I  schouders

HUIDVERBETERING DERMALOGICA

 

Meet Dermalogica

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Huidverbetering en échte resultaten, dat is wat telt. Daarom investeert Dermalogica niet in advertenties en mooie verpakingen, maar in haar twee belangrijkste pijlers: onderzoek en educatie.

EEN GEZONDE HUID STAAT VOOROP

Aan de basis van een gezonde huid staat het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De producten van Dermalogica bevatten geen gangbare ingrediënten, zoals minerale oliën, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum. Deze stoffen kunnen de huid uitdrogen, verstoppen en irriteren. Dermalogica maakt gebruik van ingrediënten die een positief effect hebben op de huid. Dat bewijs wordt geleverd door Dermalogica eigen onderzoeksinstituut, het International Dermal Institute (IDI). Daar wordt onderzoek gedaan naar nieuwe technologieën, worden producten getest en worden nieuwe trainingen ontwikkeld.

 

Gangbare, uitdrogende ingrediënten

Zeep, gedenatureerde (harde) alcohol, minerale oliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen

Ingrediënten die Dermalogica gebruikt
Saponaria (natuurlijk zeepkruid), hamamelis (toverhazelaar), essentiële oliën en botanicals, ijzeroxides

 

Apparatuur​​​​

Bij elke behandeling wordt er standaardapparatuur ingezet, dit om een hoog rendement/resultaat te krijgen op de huid. 

 

Bt-Micro: Combineert ultrasound golven en microcurrent technologie. Geschikt voor een dieptereiniging en verhoogt doeltreffend de opname van de producten.

 

Bt-Sonic Facial Brush: Geeft een extra dieptereiniging aan de hand van een ultrasone reinigingsborstel. De borstel reinigt 3-6 x effectiever dan met de hand.

A1_SSD_jungle_liggend2.png

Voor wie? 

  • Voor alle huidtypes, elke leeftijd en elk geslacht.

  • Huidbewuste klant.

  • Kan in combinatie met een zonebehandelingen van effectieve radiofrequentie (Trippolar) die werkt op de fibroblasten (huidversteviging) of na een kuur van de Oxygeneo.

Persoonlijke aanpak

Wij bieden niets steeds dezelfde menukaart aan, maar hanteren een persoonlijke benadering. Adviezen en behandelingen worden altijd afgestemd op je huidbehoefte, die wordt bepaald aan de hand van een Face Mapping huidanalyse. Na je behandeling brengen we alle huidcondities in kaart en geven we graag verder advies aan de hand van een SkinFitness plan om je huid thuis optimaal te blijven verzorgen.

Sané Beauté (36)zw.jpg
Sané Beauté (1)zw.jpg

MEET & TREAT

Bij een meet & treat behandeling gaan we jouw huid leren kennen. We starten met een uitgebreid intake gesprek en gaan verder met het maken van een huidscan. Met de huidscan gaan we in de diepere lagen van jouw huid kunnen kijken. Aan de hand van de resultaten starten we met een eerste verzorging. Na de eerste verzorging stellen we een op maat gemaakt behandelplan en productadvies op.

BEAUTÉ BASE

De behandeling die zich focust op een gezonde basis en stralende huid. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen die blijken uit het intake gesprek en de Face Mapping huidanalyse. 

 

Bekijk samen met ons welke behandeling het beste bij je past zodat wij de juiste ingrediënten, apparatuur, massagetechnieken of extracties kunnen inzetten.

BEAUTÉ EXPERT

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s Pro Power Peel, de meest krachtige peeling tot nu toe.

 

Ook worden hoogactieve serums gebruikt en apparatuur ingezet. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!