top of page

Gelaat  I  lichaam

DEFINITIEVE ONTHARING

 

Meet Laserkabinet

Zeg vaarwel tegen die ongewenste haargroei. Ga voor een doeltreffende en permanente oplossing met laserontharing.  

 

Voor dat we laserbehandelingen aanboden bij Sané Beauté zijn we allereerst zelf goed op onderzoek gegaan. Daarom hebben we ervoor gekozen om dit uit te besteden aan het laserkabinet. Wij zijn ervan overtuigd dat deze verpleegkundige ons het meest doeltreffende en veilige methode aanbieden: de Lightsheer Desire diodelaser.

 

Waarom kiezen voor Lightsheer Desire diodelaser?

De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte. Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortel cellen opgewarmd en selectief vernietigd. Om de opperhuid niet te beschadigen door deze hoge energie heeft de laser een gekoelde tip. Dit laat toe meer energie af te leveren zonder dat de opperhuid hiervan schade ondervindt. Het gekoelde handvat geeft een aangenaam gevoel tijdens de behandeling en beperkt in belangrijke mate de pijnprikkel die door de opwarming wordt veroorzaakt zodat de behandeling zeer goed wordt verdragen.

 

Ligtsheer Desite is op dit moment het meest efficiënte en veiligste toestel op de Belgische markt. Het behoort tot de gouden standaard onder de diodelasers. 

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er bestaat hier geen pasklaar antwoord op. Hoeveel sessies je nodig hebt is afhankelijk van de pigmentatie (melanine) van je haar- en huidtype. Ook moet er rekening gehouden worden met de dikte en de dichtheid van de haartjes en de plaats. Bij je eerste (test) behandeling wordt deze persoonlijk met u besproken en kunnen er verwachtingen gesteld worden.

Na de eerste behandeling zal je merken dat er een groot deel haren uitgevallen is. Omdat het haar verschillende ontwikkelingscyclussen doorloopt, zijn er meerdere behandelingen nodig. Voor optimaal resultaat, afhankelijk van de te ontharen zone, zijn er gemiddeld 6 à 10 behandelingen nodig. Tussen elke behandelingen is een periode van 6 tot 8 weken nodig om de haren van de rustfase naar een groeifase te doen overgaan.

 

Voorbereiding:

  • Haartjes mogen vanaf 4 weken voor de behandeling niet meer geëpileerd of uitgetrokken worden. 

  • Scheren mag tussen de behandelingen door.

  • Geen zelfbruiners in de te ontharen zone.

  • Geen zonnebank 4 tot 6 weken voor en na de behandeling. Ook directe blootstelling aan de zon is niet toegelaten voor te behandelen zones. Bescherming van de huid met een SPF 50 is een absolute must.

 

Nabehandeling: 

Onmiddellijk na de behandeling wordt de huid gekalmeerd met flamigel en raden we aan niet teveel zeep te gebruiken in de behandelde zone zolang de huid geïrriteerd is. U mag de huid hydrateren zoals voordien. 

24 - 48u na de behandeling geen warm bad of sauna. 

Tussen de behandelingen mag u de haren blijven scheren, wel niet meer waxen of epileren.

A1_SSD_jungle_liggend2.png

Voor wie? 

  • Mannen en vrouwen

  • Alle behaarde zones kunnen behandeld worden

  • Bij vaak ingegroeide haartjes, ontstekingen en jeuk

  • Op zoek naar een blijvend resultaat

  • Donkere haren, de laserbehandeling werkt niet op grijze of blonde haren

Prijzen.png
Sané Beauté Ontharen benen 2 zw.jpg
bottom of page