Behandelingen

MANICURE

Geef je handen en voeten een vleugje magie met gellak. Gellak is een nagellak die uithardt onder een uv-lamp die minstens 2 weken mooi blijft.  Gellak is mogelijk op zowel handen als voeten. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en fantasieën.

MAKE-UP

Elke gelegenheid is goed om je gezicht te laten stralen, je uitstraling te verbeteren en je natuurlijke kwaliteiten te accentueren. Onze make-up producten zijn hypoallergeen en dermatologisch getest. Voor een perfecte look en een langdurig resultaat!

ONTHARING

Het is bij ons mogelijk om de volgende lichaamsdelen te laten harsen: bovenlip, kin, wangen, hals, onderbenen, bovenbenen, hele benen, oksels, armen, rug en bikinilijn

GELAAT- EN LICHAAMSVERZORGING

Regelmatige behandeling van je huid is geen luxe, maar een must. Bij Sané Beauté kom je voor de verzorging van je gezicht, handen, voeten en lichaam. Hiervoor werk ik uitsluitend met de kwaliteitsproducten van Dermalogica. Elke huid is anders en heeft bepaalde verzorgingseisen.

Dames en heren kunnen hier terecht voor een ontspannende  massage, peeling of pakking.

PEDICURE

Bij Sané Beauté kan je terecht voor pedicure. Ik ben medische pedicure en geef jouw voeten de verzorging die zij nodig hebben. Gellak is ook mogelijk op je voeten.

MASSAGES

De klassieke massage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest en verzacht de pijn en stijfheid in spieren en gewrichten, verbeterd de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

SANÉ BEAUTÉ

Molenstraat 15

3980 Tessenderlo

0472 57 54 17

info@sanebeaute.be

BE 0736 695 006

BETAALSYSTEMEN

© 2020 Sané Beauté - Design: Unique By Heidi

Wij betrekken je graag bij ons werk. Wil je onze maandelijkse update met nieuws, persoonlijke verhalen en bijzondere acties niet missen? Schrijf je dan nu in!

0