top of page
INSTAGRAM_blad3.jpg

 21 en 22 oktober

I WONDER days

I Wonder...

Ook dit najaar kan je genieten van bijzondere voordelen tijdens de i wonder days van Rainpharma op 21 en 22 oktober. Je kan tijdens deze dagen bij aankoop van jouw favoriete Rainpharma producten maar liefst 4 limited cadeausets op de kop tikken voor slechts € 25.

 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Er zijn vier bijzondere cadeausets, voor topfans of voor nieuwsgierige ontdekkers. in elke set vind je een selectie terug van het allerbeste voor een stralende huid, een verzorgende douche, een warm geurig huis, of voor een energiek en fit lichaam. Welk kies jij? 

8a2fe3fe-1990-4b22-a2dc-c5ddcaf80b5a.jpg
3960454f-a885-4e04-b8ee-edf3ee3e482e.jpg
f0596282-d912-4cc4-8969-857eda21a2f8.jpg
a6cd8f1a-fb26-46aa-a7bc-a7bf116c8ed4.jpg

Let’s Shower

Een heerlijke douche is het toppunt van ontspanning. Met RainPharma zorg je ervoor dat je huid ook van dit me-time momentje geniet. Wikkel je lichaam in zachte plantaardige texturen en laat je meevoeren door de intense geuren van pure essentiële oliën.

Let’s Go Home

Maak van jouw huis een echte thuis: een plek waar jij je geborgen voelt en die anderen warm welkom heet, een plek waar je helemaal tot rust komt maar waar je ook inspiratie en nieuwe energie vindt. Met onze pure essentiële oliën en natuurlijke Room Sprays dompel je elke ruimte onder in de juiste sfeer.

Let’s Balance

Een mooie stralende huid, een fit en energiek lijf: het begint allemaal met de bouwstenen die je lichaam dagelijks krijgt. Daarom starten alle RainPharma programma’s van binnenuit. Een gezonde levensstijl en een evenwichtig eetpatroon vormen de basis die we ondersteunen met orthomoleculaire voedingssupplementen en extra eiwitten. Feel good, look good.

Let’s Treat It
Elke ochtend begroet je gezicht je in de spiegel. En je gezicht is vaak het eerste wat anderen van jou te zien krijgen. Dus wil je graag elke dag stralen. RainPharma ontwikkelde een natuurlijke gelaatsverzorgingslijn, met producten voor elk huidtype, die je in elke levensfase een gezonde gloed geven.

HOE KAN JIJ DEZE GEWELDIGE SETS SPAREN?

Heb je voor €150 aan RainPharma producten uitgekozen? Dan kan je één van de spectaculaire cadeausets met fullsize toppers aan je aankopen toevoegen, voor maar €25 extra.

Ook voor elke volgende schijf van €150 kan je nóg een cadeauset uitkiezen. Elke set mag slechts één keer gekozen worden. In totaal kan je zo maximum 4 verschillende RainPharma sets van €25 verzamelen.

 

LET’S PARTY!

 

En er is nog meer! In elke cadeauset zit een Let’s party bon met een waarde van €25. Die kan je in december 2022 inzetten voor jouw eindejaarsaankopen. Eindeloos plezier. En zo kost je set met een minimale waarde van €150 dus eigenlijk niets.

OPGELET: we vermoeden dat deze cadeausets allemaal gereserveerd zullen zijn voor de deuren opengaan op vrijdag 21 oktober. Vul dus je verlanglijstje met je gekozen cadeauset(s) in via het bestelformulier en neem zo geen risico

INSTAGRAM_blad3.jpg

OPGELET: op is op en ‘first come, first served.’ – Zeker zijn van jouw set? Geef ons door welke je wil en welke producten we daarvoor opzij mogen leggen.

Better safe than sorry met zulke actie!

bottom of page